Natječaji

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto viša medicinska sestra/tehničar, prvostupnik/ca sestrinstva na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za višu medicinsku sestru/tehničara, prvostupnika/cu sestrinstva na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica). Natječaj je objavljen 08. siječnja 2024. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto tajnik/ca ravnatelja i referent/ica za kadrovske poslove na određeno vrijeme (jedan izvršitelj/izvršiteljica)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos tajnika/ce ravnatelja i referenta/ice za kadrovske poslove na određeno vrijeme (jedan izvršitelj/izvršiteljica), radi zamjene privremeno odsutne radnice zbog korištenja rodiljnog/roditeljskog dopusta, do njezinog povratka na rad. Natječaj je objavljen 6. studenoga 2023. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici Hzz-a “Burza rada” (više)

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto viša medicinska sestra/tehničar, prvostupnik/ca sestrinstva na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za višu medicinsku sestru/tehničara, prvostupnika/cu sestrinstva na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica). Natječaj je objavljen 28. lipnja 2023. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

 • Obavijest o rezultatu natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme radi obavljanja pripravničkog staža, stručnog prvostupnika fizioterapije – pripravnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) – NOVO
 • Obavijest o rezultatu natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme radi obavljanja pripravničkog staža: 1. stručnog prvostupnika fizioterapije – pripravnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) i 2. medicinske sestre/tehničara – pripravnika (1 izvršitelj/izvršiteljica).

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na određeno vrijeme radi obavljanja pripravničkog staža:

1. stručnog prvostupnika fizioterapije – pripravnika (1 izvršitelj/izvršiteljica) i

2. medicinske sestre/tehničara – pripravnika (1 izvršitelj/izvršiteljica).

Natječaj je objavljen 2. lipnja 2023. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj stručni prvostupnik fizioterapije – pripravnik) i (natječaj medicinska sestra/tehničar – pripravnik).

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto liječnika/ce specijaliste/ice ili interniste/ice pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na neodređeno vrijeme (3 izvršitelja/izvršiteljice)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos liječnika/ce specijaliste/ice ili interniste/ice pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na neodređeno vrijeme (3 izvršitelja/izvršiteljice). Natječaj je objavljen 5. svibnja 2023. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto liječnika/ce specijaliste/ice ili interniste/ice pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na neodređeno vrijeme (3 izvršitelja/izvršiteljice)
  • Odluka o poništenju natječaja za radno mjesto liječnika/ce specijaliste/ice ili interniste/ice pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na neodređeno vrijeme (3 izvršitelja/izvršiteljice)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos liječnika/ce specijaliste/ice ili interniste/ice pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na neodređeno vrijeme (3 izvršitelja/izvršiteljice). Natječaj je objavljen 23. prosinca 2022. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos spremačice/dostavljača na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica). Natječaj je objavljen 13. prosinca 2022. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj)

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto višeg/e fizioterapeuta/ice ili prvostupnika/ice (bacc.) fizioterapije na neodređeno vrijeme (jedan izvršitelj/izvršiteljica)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos višeg/e fizioterapeuta/ice ili prvostupnika/ice (bacc.) fizioterapije na neodređeno vrijeme (jedan izvršitelj/izvršiteljica). Natječaj je objavljen 24. listopada 2022. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos referenta za obračun plaća, blagajnika, fakturista na neodređeno vrijeme (1 izvršitelj/izvršiteljica). Natječaj je objavljen 24. kolovoza 2022. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto liječnika/ice specijaliste pneumoftizeologa ili interniste/ice – pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (jedan izvršitelj/izvršiteljica)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos liječnika/ice specijaliste pneumoftizeologa ili interniste/ice – pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (jedan izvršitelj).
Natječaj je objavljen 12. kolovoza 2022. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prvostupnika/cu sestrinstva na neodređeno vrijeme (jedan izvršitelj). Natječaj je objavljen 29. lipnja 2022.g. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (natječaj).

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za imenovanje zamjenika/ice ravnatelja Poliklinike za bolesti dišnog sustava. Zamjenik/ica ravnatelja imenuje se na mandat od četiri godine. Natječaj je objavljen u NN broj 68/2022 (natječaj) od 15. lipnja 2022.i na web stranici Poliklinike (natječaj)

 • Obavijest o rezultatu natječaja
  za radno mjesto  liječnika/ice specijaliste pneumoftizeologa ili interniste/ice- pulmologa ili specijaliste/ice interne medicine na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (jedan izvršitelj)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:
1. Liječnika/ice specijaliste pneumoftizeologa ili interniste/ice – pulmologa ili specijaliste/ice interne 
medicine na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (jedan izvršitelj)
Natječaj je objavljen 26. travnja 2022.g. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici HZZ-a “Burza rada” (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:
1. Tajnik/ca ravnatelja i referent/ica za kadrovske poslove na neodređeno vrijeme (jedan izvrašitelj)
Natječaj je objavljen 22. travnja 2022.g. na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici Hzz-a “Burza rada” (više)

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto liječnika specijalista pneumoftizeologa ili internista pulmologa ili specijaliste interne medicine na neodređeno vrijeme (jedan izvrđitelj)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:
1. liječnika specijalista pneumoftizeologa ili internista pulmologa ili specijalista interne medicine na neodređeno vrijeme (jedan izvršitelj)
Natječaj je objavljen 21. siječnja 2022.g.  na web stranici Poliklinike (natječaj) i na web stranici Hzz-a “Burza rada”

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za izbor i imenovanje RAVNATELJA Poliklinike za bolesti dišnog sustava
Natječaj je objavljen u NN broj 8/2022 od 19. siječnja 2022. (natječaj) i na web stranicama Poliklinike (natječaj) datum objave: 19. siječanj 2022.g.

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto inženjer/ka medicinske radiologije ili prvostupnik/ca (bacc.) radiološke tehnologije (jedan izvršitelj na neodređeno), objavljeno 24. svibnja 2021.g.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme:
1. Inženjer/ka medicinske radiologije ili prvostupnik/ca (bacc.) radiološke tehnologije
Natječaj je objavljen na web stranici Hzz-a “Burza rada” (natječaj) i web stranici Poliklinike (natječaj), datum objave: 11. svibanj 2021.

 • Obavijest o rezultatu natječaja za radno mjesto inženjer/ka medicinske radiologije ili prvostupnik/ca (bacc.) radiološke tehnologije (jedan izvršitelj na neodređeno), objavljeno 10. srpnja 2020.g.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme:
1. Inženjer/ka medicinske radiologije ili prvostupnik/ca (bacc.) radiološke tehnologije
Natječaj je objavljen na web stranici Hzz-a “Burza rada” (više) i web stranici Poliklinike (natječaj), datum objave: 2. lipanj 2020.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za izbor i imenovanje RAVNATELJA Poliklinike za bolesti dišnog sustava
Natječaj je objavljen u NN broj 13/2020 od 31. siječnja 2020. (natječaj) i na web stranicama Poliklinike (natječaj), datum objave: 31. siječanj 2020.g.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u
radni odnos na određeno vrijeme; zamjena:
1. referent/ica za obračun plaća, blagajnik/ca, fakturist/ica – 1 izvršitelj na određeno vrijeme
Natječaj je objavljen na web stranici HZZ-a “Burza rada” (više) i web stranici Poliklinike (više), datum objave: 07.11.2019.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u
radni odnos na neodređeno vrijeme:
1. medicinska sestra / tehničar – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme
Natječaj je objavljen na web stranici HZZ-a “Burza rada” (više) i web stranici Poliklinike (više), datum objave: 07.11.2019.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme:
1. prvostupnik/ca sestrinstva -2 izvršitelja na neodređeno vrijeme
Natječaj je objavljen u Narodnim novinama br. 27, od 20. ožujka 2019.g.
(natječaj) i web stranici Poliklinike.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme:
1. medicinska sestra / tehničar (jedan izvršitelj)
Natjčaj je objavljen u Narodnim novinama br. 14, od 07. veljače 2019.g. (natječaj) i web stranici Poliklinike.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:
1. liječnika specijalista pneumoftizeologa ili internista pulmologa ili specijalista interne medicine (jedan izvršitelj)
Natječaj je objavljen 10. svibnja 2018.g.  na web stranici Poliklinike i Narodnim novinama br: 42/2018 (natječaj)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:

 1. prvostupnik/ca sestrinstva (jedan izvršitelj).

Natječaj je objavljen na web stranici Poliklinike, 08.lipnja 2017. g (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava ponovo objavljuje  NATJEČAJ za zbor kandidata za

– užu specijalizaciju iz pulmologije (dva izvršitelja)

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 29, od 31.03.2017. godine (više).

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje  NATJEČAJ za zbor kandidata za

– užu specijalizaciju iz pulmologije (dva izvršitelja)

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 13, od 10.02.2017. godine. (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja.
Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 11, od 03.02.2016.godine (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:

 1. Referenta za obračun plaća, blagajnika, fakturista (jedan izvršitelj)

Natječaj je objavljen na web stranici HZZ-a “Burza rada” i web stranici Poliklinike (više), datum objave: 27.01.2016.

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:

 1. liječnik specijalist pneumoftizeolog ili internist – pulmolog (jedan izvršitelj)
 2. prvostupnik sestrinstva (dva izvršitelja)
 3. medicinska sestra / tehničar (jedan izvršitelj za ambulantu u Velikoj Gorici).

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 52, od 13.05.2015. godine (više)

Poliklinika za bolesti dišnog sustava objavljuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos:

 1. liječnik specijalist pneumoftizeolog ili internist – pulmolog (dva izvršitelja)
 2. liječnik specijalist radiolog (jedan izvršitelj)
 3. prvostupnik sestrinstva (jedan izvršitelj)
 4. prvostupnik fizioterapije (jedan izvršitelj)
 5. medicinska sestra/tehničar (jedan izvršitelj za ambulantu u Velikoj Gorici).

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 49, od 18.04.2014.godine. (više).